Nuvola Experience

– Float & Shine –

Nuvola Experience alkaa Nuvolasta asiakkaan valitsemalla hoidolla: öljy, muta, savi tai mitä vaihtoehtoja teillä on asiakkaalle tarjota. Kaikki hoidot, mukaan lukien kuorinnat, voidaan suorittaa Nuvolassa helposti.

Hoito aloitetaan Nuvolan 36 asteisen veden lämmittäessä kroppaa ja samalla tehdään alkutoimenpiteet. Hoidon viimeiset 20 minuuttia Nuvolan alusta lasketaan elektronisesti ja alkaa kelluntaa, missä asiakas pääsee kokemaan painottomuuden tilan ja hoidon ensimmäinen osio saa timanttisen lopun. Kun alusta nousee takaisin ylös, keho ja mieli palaavat hellävaraisesti takaisin painottomasta tilasta.

Kokemuksen seuraava vaihe tapahtuu hienostuneella hierontapöydällä, jossa on lämmitetty vesipatja. Soffio muistuttaa pehmeää, lämpimää trooppista rantaa. Asiakkaalle annetaan hänen valitsema hieronta, jota tehostaa pienet hierovat aallot hierontapöydällä.. Elektronisesti säädettävän korkeusjärjestelmän avulla hieroja voi suorittaa erinomaisen hieronnan. Hieronnan aikana kasvot lepäävät kolmion muotoisessa kolossa, jolloin nenä ja suu saavat hengittää vapaasti. Asiakas voi nauttia erilaisista tuoksuista, joita voi sijoittaa integroituun pidikkeeseen.

Battista -hoitolaatikko seuraa koko hoidon aikana hierojan mukana, antaen hänelle täydelliset työkalut hoidon suorittamiseen.

Kokemus päättyy erinäisiin lopetustekniikoihin ja tervehdyksiin, jolloin vieraille annetaan aikaa nauttia täydellisen hyvinvoinnin ja henkisyyden tuntemuksesta.

Tuotteet on suunniteltu antamaan asiakkaalle täydellinen henkinen ja fyysinen kokemus koko keholle. Tuotteita voidaan ilman muuta käyttää myös erikseen.

Katso alla oleva video, josta näet pikaleikkauksen Nuvola Experience hoidosta.

Hemmottelu, Jonka asiakkaasi haluaa kokea uudelleen ja uudelleen

Rentouttaa

Tehostaa verenkiertoa

Parantaa unen laatua

Parantaa keskittymistä

Poistaa kiputiloja

Soffio

Soffio on korkean teknologian ja edistyksellinen hierontasänky kaikenlaisiin hieronta- ja vartalohoitoihin. Soffio takaa niin hierojalle kuin hierottavalle miellyttävän kokemuksen.

Patjan lämpö lämpenee hierojan käsiin hoidon aikana, mikä puolestaan tarkoittaa lisää lämpöä hierottavalle. Soffio on kuin lämmin trooppinen ranta, jonka alusta on pehmeä ja kutsuva.

Vedellä täytetyllä patjalla on lempeä aaltovaikutus, joka hoitaa hierottavan kehoa jaloista kaulaan ja takaisin.

 

Käyttötarkoitus

  • Kauneudenhoitolat
  • Hotellit
  • Eri alojen hierojat
  • Nuvola Experience – konsepti

Nuvola

Kauneudenhoitoloiden uusi huipputuote. Nuvola mahdollistaa useiden eri hoitojen tekemisen upean lämpimän vesipatjan ympäröimänä.

Oli kyseessä mutahoito tai kuumakivihieronta, mahdollisuudet ovat rajattomat. Nuvola tuo teidän toiminnallenne uutta puhtia sekä uutta kassavirtaa. 

Käyttötarkoitus

  • Kauneudenhoitolat
  • Hotellit
  • Nuvola Experience – konsepti

Battista

Monikäyttöinen pyörillä varustettu vaunu varmistaa, että sinulla on kaikki tarvitsemasi käden ulottuvilla.

Vaunusta löytyy erikseen kylmät ja lämpimät lokerot, joiden lämpötiloja voit itse säätää. Battista on henkilökohtainen avustaja, joka on hierojan vierellä koko hoidon ajan.

 

Käyttötarkoitus

  • Tehostaa perinteisten kosmeettisten hoitojen toimenpiteitä
  • Tehdä jokaisesta hoidosta vieläkin miellyttävämpi