Nuvola Experience

– UUDEnlainen kauneudenhoito –

 

Nuvola Experience tarjoaa ainutlaatuisen hoitokokemuksen, joka alkaa asiakkaan valitsemalla terapialla – olipa kyseessä öljy, muta, savi tai muu tarjolla oleva hoitomuoto. Kaikki hoidot, mukaan lukien kuorinnat, suoritetaan mukavasti Nuvolassa, missä 36 asteen lämmin vesi valmistelee kehon hoidolle. Hoito huipentuu 20 minuutin painottomaan kelluntaan, joka tarjoaa hoidon ensimmäiselle osiolle ainutlaatuisen päätöksen.

Seuraavaksi asiakas siirtyy hierontaan Soffio-hierontapöydällä, jossa lämmitetty vesipatja muistuttaa lempeää, lämmintä rantaa. Hierontaa tehostavat pehmeät, hierovat aallot, ja asiakkaalle tarjotaan valitsemansa hieronta elektronisesti säädettävän korkeusjärjestelmän ansiosta, mikä mahdollistaa täydellisen hieronnan. Hieronnan aikana asiakas voi hengittää vapaasti ja nauttia valitsemistaan tuoksuista.

Hoidon ajan mukana kulkeva Battista-hoitolaatikko varmistaa, että hieroja saa käyttöönsä kaikki tarvittavat työkalut. Kokemus päättyy huolellisesti valittuihin lopetustekniikoihin, jotka jättävät asiakkaalle tunteen täydellisestä hyvinvoinnista ja rentoutumisesta. Vaikka tuotteet on suunniteltu toimimaan yhtenä kokonaisuutena, niitä voidaan käyttää myös erillisinä palveluina asiakkaan toiveiden mukaan.

Katso alla oleva video, josta näet pikaleikkauksen Nuvola Experience hoidosta.

Hemmottelu, Jonka asiakkaasi haluaa kokea uudelleen ja uudelleen

Rentouttaa

Tehostaa verenkiertoa

Parantaa unen laatua

Parantaa keskittymistä

Poistaa kiputiloja

Soffio

Soffio on korkean teknologian ja edistyksellinen hierontasänky kaikenlaisiin hieronta- ja vartalohoitoihin. Soffio takaa niin hierojalle kuin hierottavalle miellyttävän kokemuksen.

Patjan lämpö lämpenee hierojan käsiin hoidon aikana, mikä puolestaan tarkoittaa lisää lämpöä hierottavalle. Soffio on kuin lämmin trooppinen ranta, jonka alusta on pehmeä ja kutsuva.

Vedellä täytetyllä patjalla on lempeä aaltovaikutus, joka hoitaa hierottavan kehoa jaloista kaulaan ja takaisin.

 

Käyttötarkoitus

  • Kauneudenhoitolat
  • Hotellit
  • Eri alojen hierojat
  • Nuvola Experience – konsepti

Nuvola

Kauneudenhoitoloiden uusi huipputuote. Nuvola mahdollistaa useiden eri hoitojen tekemisen upean lämpimän vesipatjan ympäröimänä.

Oli kyseessä mutahoito tai kuumakivihieronta, mahdollisuudet ovat rajattomat. Nuvola tuo teidän toiminnallenne uutta puhtia sekä uutta kassavirtaa. 

Käyttötarkoitus

  • Kauneudenhoitolat
  • Hotellit
  • Nuvola Experience – konsepti

Battista

Monikäyttöinen pyörillä varustettu vaunu varmistaa, että sinulla on kaikki tarvitsemasi käden ulottuvilla.

Vaunusta löytyy erikseen kylmät ja lämpimät lokerot, joiden lämpötiloja voit itse säätää. Battista on henkilökohtainen avustaja, joka on hierojan vierellä koko hoidon ajan.

 

Käyttötarkoitus

  • Tehostaa perinteisten kosmeettisten hoitojen toimenpiteitä
  • Tehdä jokaisesta hoidosta vieläkin miellyttävämpi