Zerobody

– Rentoudu & Palaudu –

Zerobody tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rentoutuskelluntaan ilman, että tarvitsee kastua tai riisua vaatteita. Laite hyödyntää painottomuuden tunteeseen perustuvaa tekniikkaa, joka simuloi perinteistä kelluntaa. Zerobodyssa kellutaan 400 litran vesipatjan päällä, joka mahdollistaa syvän rentoutumisen ilman suoranaisen veden kosketusta. Tämä tekee laitteesta ihanteellisen käytettäväksi monenlaisissa ympäristöissä: toimistoista hoivakoteihin ja urheilusta kauneudenhoitoon.

Laitteen käyttö on vaivatonta ja se on suunniteltu suomalaiseen makuun sopivaksi: yksinkertaisuus ja käytännöllisyys ovat avainasemassa. Zerobodyn kuivakellunta ei vain lievitä stressiä, vaan edistää myös fyysistä palautumista, joka on olennainen osa jokapäiväistä hyvinvointia ja sitä kautta parempaan unen laatuun.

Zerobody tulee kahdessa versiossa: Pro ja Personal. Pro-versio on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön, tarjoten esiasetettuja ohjelmia helpottamaan laitteen käyttöä liiketoimintaympäristöissä. Personal-versio taas on suunnattu kotikäyttäjille sekä toimistotiloihin, antaen heille mahdollisuuden säätää istuntojen kestoa omien tarpeidensa mukaan.

.

Kuinka Zerobody toimii

Helppoa! Ei tarvitse riisutua eikä kastua. Menet vain makaamaan ja annat kroppasi rentoutua uuteen ulottuvuuteen. Tämän takaa 400 litraa lämmintä vettä, ainutlaatuinen ja patentoitu järjestelmä, missä voit vapaasti kellua painottomuuden tilassa.

Kehosi ja mielesi elävät unohtumattoman kokemuksen. Tarvitset vain 10 minuutia saadaksesi konkreettisia tuloksia. Zerobody sopii kaikille. Kätevä ja helppo käyttää, et tarvitse pukuhuoneita tai suihkuja. Zerobodyn hygienia on täysin taattu.

Parantaa urheilullista suorituskykyä

Zerobody lievittää kroonista ja stressiin liittyvää lihaskipua sekä uupumukseen liittyvää masennusta. Tämä johtuu siitä, että kelluminen painottomassa tilassa edistää verisuonten laajenemista. Verisuonten laajeneminen johtaa parempaan verenkiertoon aivoihin, elimiin ja raajoihin. Se auttaa minimoimaan kipua, lihasjännitystä, stressiä, ahdistusta ja surua.

Lieventää stressiä

Zerobody luo ainutlaatuisen ympäristön: ilman ulkoisia ärsykkeitä. Tämä lisää seesteisyyden ja rentoutumisen tunnetta sekä vähentävän ahdistuksen ja jännityksen tunteita – jotka kestävät kauan sen jälkeen, kun istunto on päättynyt. Selkäydin ja selkä eivät tunne session aikana painovoimaa. Hermo- ja lihas-luustojärjestelmät voivat palautua jännityksen aivan uudessa ympäristössä.

Kellunta aktivoi para-sympaattisen hermoston (lepo- ja sulatusmoodimme) ja asettaa sympaattisen hermostomme (taistelu- tai lentovasteemme) valmiustilaan – jolloin kehomme ja mielemme voivat parantua modernin elämän stressistä. Säännöllinen kelluntarutiini voi alentaa kortisolitasoja (stressivastehormoni) ja auttaa sinua irtoamaan arjen paineista.

Kellunnan stressiä lieventävät ominaisuudet tarkoittavat myös, että se on hyvä meditaatioapu ja parantaa huomattavasti unen laatua.

Vähentää ahdistusta ja masennusta sekä parantaa unen laatua

Stressin aikana hypotalamus (aivojesi mantelin kokoinen osa aivorungon yläpuolella) käskee lisämunuaisistasi vapauttamaan kroppaan enemmän adrenaliinia ja kortisolia. Krooninen stressi johtaa yliaktiiviseen hypotalamukseen, mikä voi johtaa pahimmassa tapauksessa masennukseen.

Kelluminen auttaa torjumaan masennusta ja ahdistusta minimoimalla kortisolituotantosi. Kortisolin tuotanto on tarkoin määritelty ja siitä voi lukea enemmän esimeriksi puhti.fi -sivustolta. Näiden asioiden lisäksi unen laatu paranee ja nukut rauhallisemmin.