LuPaKe tilat

Yrityksille ja oppilaitoksille!

Jaksamista arkeen!

Tehokas töissä, koulussa ja palauttavaT yöunet! 

LuPaKe-tilat on ainutlaatuinen Nollaamon verkostojen mahdollistama konsepti, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden liikkua, rentoutua ja keskittyä. Luomme ympäristön, joka tukee jaksamista, keskittymistä ja luovuutta. Tämän seurauksena käyttäjät saavat lisäenergiaa päiväänsä sekä päivän jälkeisiin aktiviteetteihin, kuten perheen ja kavereiden kanssa vietettyyn aikaan. Päivän aikainen palautuminen parantaa usein unen laatua, mikä johtaa seuraavana päivänä energisempään ja tuottavampaan tekemiseen.

Kun ihminen palautuu riittävästi se hyvin usein myös vähentää sairauspoissaoloja, jotka keskimäärin maksavat yrityksille 400€ päivässä. Oppilaitokset pystyvät tarjoamaan tiloja oppilaille keskittymiseen sekä palautumiseen. Esimerkiksi ylivilkkautta voidaan hillitä rentoutuskellunnan avulla erittäin tehokkaasti ja rentoutuskellunta on miellyttävä tapa rauhoittua.

Yritykset ja oppilaitokset voivat säästää merkittäviä summia panostamalla LuPaKe-tiloihin ja luoda pitkän tähtäimen suunnitelmat hyvinvoinnille. Kuvittele, jos organisaatiosi voisi vähentää sairauspoissaoloja 10 % vuodessa ja oppilaitoksissa sekä opettajat, että oppilaat pystyisivät tehokkaampaan työskenteyyn.

TILOJA ERI TARKOITUKSIIN!

Yhteistyöverkoston kautta pystymme lisäksi tarjoamme räätälöityjä tiloja, jotka saadaan juuri teidän yrityksen näköiseksi! Voimme luoda tunnelmaa kankaiden, tuoksujen, äänitteiden sekä kalusteiden avulla vastaamaan esimeriksi talvimaisemaa. LuPaKe -tilojen ei tarvitse olla vain yksi huone, vaan voimme luoda useampia tiloja vastaamaan erilaisia toiveita (luovuus, keskittyminen ja palautuminen). LuPaKe -tiloissa itse tilat ovat vain yksi askel kokonaisuutta. Tilojen lisäksi voidaan tuoda kasviseiniä, Firstbeat Life -mittauksia, ravintovalmennusta, PT paveluja tai oikeastaan mitä tahansa hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvää. Meidän verkosto on teidän käytetttävissäja tätä on LuPaKe-tilojen tarjoama kokonaisvaltainen hyvinvointiratkaisu.

Yllä oleva kuva on AistiSiimes -yrityksen luoma aistikokemuksellinen tila. Voitte tutustua tarkemmin AistiSiimksen toimintaan täältä.

Nordic Rack

Nordic Rack yhdistää toimistotyöpisteen ja voimailutelineen, luoden ergonomisia ja aktiivisuutta edistäviä työympäristöjä. Tämä mahdollistaa henkilökunnan pysymisen liikkeessä työpäivän aikana, parantaen hyvinvointia ja tehokkuutta. Joustavat ja säädettävät ratkaisut tekevät työskentelystä mukavaa ja terveellistä, edistäen keskittymistä ja luovuutta. Näin Nordic Rack auttaa optimoimaan työtiloja ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia LuPaKe-tiloissa.

Lue lisää täältä.

Zerobody – rentoutuskellunta

Zerobody rentoutuskellunta on innovatiivinen menetelmä, jossa käyttäjä kelluu painottomassa tilassa vesipatjalla ilman, että tarvitsee kastua. Tämä rentoutumismenetelmä edistää kehon ja mielen palautumista tehokkaasti, vähentäen stressiä ja parantaen unen laatua. Zerobody tarjoaa myös mahdollisuuden lisäominaisuuksiin, kuten alaselän hierontaan ja rentouttaviin äänitteisiin, jotka täydentävät rentoutuskokemusta. Menetelmä soveltuu kaikille ja on helppo käyttää, eikä vaadi peseytymistä ennen tai jälkeen käytön.

Lue lisää täältä.

WALKALUTION – kävele ja työskentele/opiskele

Walkolution on innovatiivinen, sähköä käyttämätön kävelytyöpiste, joka mahdollistaa liikkumisen samalla kun työskentelee/opiskelee. Laite koostuu hiljaisesta, manuaalisesti toimivasta juoksumatosta ja ergonomisesta työpisteestä, joka edistää aivojen hapensaantia ja parantaa keskittymiskykyä. Walkolution on suunniteltu parantamaan hyvinvointia ja tuottavuutta työ-/koulupäivän aikana, ja se soveltuu käytettäväksi monenlaisissa ympäristöissä.

Lue lisää täältä.

CANTOVERDE viherelementit

Viherelementit parantavat sisäilman laatua poistamalla haitallisia kemikaaleja ja hiukkasia, mikä luo terveellisemmän ympäristön. Lisäksi viherelementit vähentävät stressiä ja parantavat mielialaa, mikä voi johtaa parempaan työ- ja opiskelutehokkuuteen. Raikas ilma ja vihreä ympäristö parantavat keskittymiskykyä ja energiaa, auttaen työntekijöitä ja opiskelijoita suoriutumaan paremmin tehtävistään. Viherseinät myös lisäävät tilojen visuaalista houkuttelevuutta ja tukevat yrityksen tai oppilaitoksen brändi-imagoa, samalla osoittaen sitoutumista kestävään kehitykseen. Sopivat loistavasti LuPaKe kokonaisuuteen!

PUNAVALOHOITO

Punavalohoito on terapia, jossa käytetään punaista tai lähi-infrapunavaloa edistämään solujen uudistumista ja korjaantumista. Se parantaa ihon terveyttä, vähentää tulehdusta ja nopeuttaa palautumista liikunnan jälkeen. Punavalon avulla voidaan myös lievittää kipuja ja parantaa yleistä hyvinvointia, tehden siitä monipuolisen ja tehokkaan hoitomuodon erilaisiin terveyshaasteisiin.

Ole yhteydessä ja katsotaan yhdessä millainen kokonaisuus voitaisiin rakentaa teille tehostamaan luovutta, palautumista ja keskittymistä! 

Puh. +358 44 980 8052

sähköposti: info@nollaamo.fi